Съвети и идеи

Нашите значки могат да се използват за много и различни случай. Те винаги са оригинални, и добавят голяма доза настроение към всяко събитие, защото са създадени специално за го. Създали сме лесен за използване инструмент, с който бързо можете да създадете Вашия уникален дизайн. Ето и няколко идеи , които можете да използвате:

Сватби

  • Прието е на всяка сватба да се дават малки подаръци от младоженците на гостите. Нашите значки са идеални за тази цел. Те ще отразяват Вашия специален ден и след години отново ще напомнят за него, защото ще са изработени специално за него. Единствени и неповторими.

Ергенски/Момински партита

  • Създайте уникална значка за младоженеца, за кума, направете значки за всички гости. Не само ще се отличавате, а тези значки ще останат един скъп и ценен спомен от незабравимата вечер.
  • Създайте значка за булката, за кумата и за всички гостенки. Може да направите значки за гостенките, които си търсят половинка и тези, които са наред след булката. Направете го забавно, уникално, само за Вас.

Промоции

  • Значките ни са идеална добавка към промоцирането на всеки продукт, който е насочен към по-млада аудитория. Ученици, студенти, тийнеинджъри. Значките с оригинален дизайн могат да бъдат носени с години от притежателите им. Върху шапки, ризи и панталони.

Фирмени и частни купони

  • Създайте уникални значки с фирменото лого или с повода, за който се организира това парти. Значките ни ще станат интересна част от Вашето парти и спомен за години напред.

Team Building

  • Сплотяването на екипа е важна част от процеса на работа на всяка голяма компания. За всеки фирмен team building може да създавате уникална значка, която да подарите на всички присъстващи. Определено е по-добре от лист хартия, на който да пише, че колегите ви са присъствали. Създайте цяла колекция.

Събития/семинари

  • За всички големи събития и семинари предлагаме да изработим за Вас уникални значки с вашето лого и фирмена идентификация. Също така предлагаме големи отстъпки за по-големи количества.